• In de gebiedscommissie kom ik op voor de vrije stedeling in het centrum
  • Ik reis om iets van de wereld te begrijpen
  • Ik ontwikkel oplossingen voor de stad die ook echt werken

Reizen

Het jaar begon in Oslo. Geen gekke stad voor een City Safari franchise. In april naar Frankrijk om de logistiek van de Roparun voor te bereiden en in het Pinksterweekeinde mocht ik meedoen aan de uitputtingsslag van de Roparun zelf in een ondersteunende rol en na aankomst direct door naar Manilla voor het congres van de Liberale Internationale.

In de zomer reden we naar ons favoriete Griekse eiland Naxos. Op de heenweg gingen we via Duitsland, Tsjechië, Hongarije, Kroatië, Bosnië, Montenegro en Albanië. Op de terugweg via Montenegro, Servië, Kroatië, Slovenië, Italië, Oostenrijk en Duitsland. Speciale aandacht voor steden als Praag, Ossijek, Sarajevo, Skoder, Durres, Ioannina, Naxos, Skopje en Belgrado.

Osteria da Baco buiten met mmOp 8 februari 1999 was ik met Marjolijn op haar verjaardag in Venetië. In de Osteria da Baco spraken we toen af dat we elkaar daar weer zouden ontmoeten over tien jaar, of we nog verkering hadden of niet. Op 8 februari 2009 hadden we nog verkering en we gingen er samen heen.